Türk Metal-Sendikası Pevrul Kavlak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

(0)
KARAAĞAÇ MAH. BÜYÜK GAZİ OSMAN PAŞA CAD. NO: 92 KAPAKLI / TEKİRDAĞ
Vizyon
Milli Eğitim Temel Kanunu´nun belirttiği genel amaçlar çerçevesinde, Atatürk İlke ve İnkilapları´na bağlı, ulusun insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve yükselten; Yaşamayı seven, çağdaş, katılımcı, yaratıcı, insan haklarına ve Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, bunları davranış haline getirmiş kendini yenileyen, güvenli ve mutlu bireyler yetiştirmek için varız.
Misyon
Okulumuz için belirtilen eğitim ve öğretim programlarını Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında toplum ve sektör hizmetine sunmak, değişmeyen tek şeyin değişim olduğu düşüncesinde yola çıkarak öğrencilerin yeteneklerini fark edip geliştirebilecekleri ortamlar yaratmak, demokrasiye insanlığa ve bilime saygı duyan sosyal ve kültürel yönden donanımlı bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :
Servis ve Dolmuş