Nis

Okulumuzun Plastik Teknolojisi ile Elektrik Elektronik Teknolojileri bölümleri atölyelerinin açılışı gerçekleşmiştir . Programa katılan Kaymakamımız Sayın Mustafa Gürdal ‘a , Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Nihat Toprak’a , İlçe Milli Eğitiim Müdürümüz Sayın Halil Vardı’ya , Türk Metal Sendikası yetkililerine ve tüm firma yetkililerine şükranlarımızı sunarız.

Şbt

21 Nisan 2024 Tarihinde gerçekleştirilecek olan "2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı"  başvuruları 13 Şubat - 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ara

Tüm velilerimizin dikkatine , 24.12.2023 Pazar günü saat 13:30'da okulumuzda veli toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını rica ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Uygulanacak Seçmeli Dersleri aşağıdaki tabloyu inceleyerek her katagoriden bir tane ders olacak şekilde şeçilerek dilekçe ile okul idaremize 18 Eylül 2023 tarihine kadar teslim ediniz.

Eyl

Velilerimizin ve öğrencilerimizin dikkatine , sınıf ders programlarını aşağıdaki görsellerden takip edebilirsiniz.Ayrıca web sitemizin anasayfası üzerinden yıl boyunca  öğretmen ve sınıf ders programlarına erişebilirsiniz.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı ders giriş saatleri belli oldu.

Uyum Haftası Başlıyor

Ağu

OKULUMUZDA KAYIT İŞLEMLERİ DEVAM ETMEKTEDİR. TÜM VELİLERİMİZİ OKULUMUZA DAVET EDİYORUZ.

KARAAĞAÇ MAHALLESİ BÜYÜK GAZİOSMANPAŞA CADDESİ NO:92