Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.Okulumuzun tüm alanlarında çalan acil durum zil sesi ile “Çök, Kapan, Tutun” hareketi yapılarak zil sesinin bitmesi beklendi. Zil sesinin bitmesinin ardından yapılan duyuruyla öğrencilerimiz, öğretmenlerinin yönlendirmeleriyle tek sıra halinde bulundukları alanlardaki tahliye planını izleyerek, binayı terk edip toplanma alanlarına ulaştı.

Mrt

Okulumuzun Psikolojik Danışmanı Duygu Dursun, öğrencilerimize "Meslek seçimi, ilgi ve yetenek " konularında seminer verdi.Kendisine bu yararlı ve keyifli etkinlik için teşekkür ederiz.

Mrt

Poliza Endustri A.Ş. okulumuza ustaları ile ziyarete geldi. Torna ve Freze kullanımında eğitim verdi.Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda "sağlıklı beslenme" konulu seminer düzenlendi.Bu keyifli ve öğretici etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen sağlık personellerimize çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda Şehit Öğretmenleri Anma Töreni düzenlendi.Anma töreninde emeği geçen öğretmenimiz Gizem CUCİBUGA ya ve törende görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz

Şbt

Okulumuza ismini de veren Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak'ın vefatı nedeniyle okulumuzda anma töreni düzenlendi.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının 1.döneminin kapanışını güzel bir tören ile yaptık. Bu yıl ilk kez karne dağıtımı yapılan okulumuzda dereceye giren 3 öğrencimize hediyeleri öğretmenleri tarafından verildi.İlk dönemde okulumuzun ve öğrencilerimizin başarıları için emek veren herkese teşekkür eder,ikinci dönemin de aynı güzellikte olmasını temenni ederiz.İyi tatiller...

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Halil VARDI ile birlikte Okulumuza Plastik Enjeksiyon Makinesi bağışında bulunan MTN firması sahibi Metin GÜLER’i ziyarette bulunduk. Kendisine ve ekibine okulumuza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Kapaklı ortaokulu okulumuzu ziyaret etti.Önümüzdeki yıl liseye geçecek öğrenciler için bölümlerin ve okulun tanıtımı yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Değerler Eğitimi kapsamında Öğretmenlerimizden Mustafa Okçu koordinatörlüğünde değerler kulübü öğrencileri ile birlikte mama dağıtım etkinliği gerçekleştirilmiştir. Bu anlamlı etkinliğe katılım gösteren tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda "Coğrafi İşaretli ve Yöresel Ürünler" sergisi düzenlendi. Bu keyifli etkinliği düzenleyen coğrafya öğretmenimiz Sibel Çavuş'a ve etkinlikte emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz ve Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında yapılan yarışma etkinliğinin ardından Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü sayın Furkan Bayındır okulumuzu ziyaret etmiştir.Bu etkinliğin gerçekleşmesi için verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz ile Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında spor bilgi yarışması düzenlendi.

Keyifli geçen yarışmanın ardından kazanan okulumuz oldu. Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve yarışmaya katılım gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Elektrik bölümü öğrencileri Uğurteks firmasına fabrika gezisi gerçekleştirmişlerdir. Gezi süresince öğrencilerimiz ile yakından ilgilenen tüm firma çalışanlarına ayrıca geziyi düzenlemiş olan Elektrik Elektronik bölümü öğretmenlerimiz Mustafa Okcu ve Kevser Polat’a teşekkür ederiz.