T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TEKİRDAĞ / KAPAKLI - Türk Metal-Sendikası Pevrul Kavlak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Mustafa OKÇU , Elektrik sınıfı öğrencileri ile Ahilik Haftası ile ilgili Pano hazırladı. Günün anlam ve önemi ile ilgili bilgiler içeren panonun hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Semih Demiray koordinatörlüğünde Sınıflar arası futbol turnuvasında şampiyon belli oldu.Kıyasıya geçen mücadelenin ardından 9-B Elektrik Sınıfını yenen 9-A Elektrik şampiyon oldu.Şampiyon olan sınıfımızı tebrik ederiz.Turnuvaya katılan tüm sınıflara ve Semih hocamıza teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Semih Demiray koordinatörlüğünde öğrenciler arası satranç turnuvası başlamıştır.İlk maçların ardından kazanan öğrencilerimiz bir üst tura çıkmışlardır.Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder , tur atlayan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Semih Demiray koordinatörlüğünde Sınıflar arası futbol turnuvası başlamıştır.İlk maçların ardından kazanan sınıflar 11 Ekim salı günü finale çıkmaya hak kazanmışlardır.Tüm sınıflarımıza başarılar diliyoruz.

Eyl

Alan tercihlerimi nasıl yaparım diye düşünenler görseldeki adımları kullanarak alan tercihlerini yapabilir.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İrfan Danışmaz okulumuzu ziyaret ederek alan tercihleri hakkında öğrencilerle sohbet etmişlerdir. Kendilerine ziyaretleri ve alakaları için teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz velilerine, öğrencilere  yönelik alan tanıtımları gerçekleştirildi. Yapılan etkinliklerde okulumuzda mevcut olan  Elektrik-Elektronik Teknolojileri alanının  Elektronik ve Haberleşme dalında ve Plastik Teknolojileri alanının yine aynı isimli plastik teknolojileri dalında , alan öğretmenlerimiz tarafından 9. sınıfta yer alan 136 öğrencimize yönelik alan tanıtımları yapıldı.Öğrenciler  22-28 Eylül 2023 tarihleri arasında e-Okul sistemi üzerinden başvurularını yapabilecekler.Sonuçlar ise 29 Eylül tarihinde belli olacaktır.

Eyl

Okulumuzda kurum kültürünün pekiştirilmesi ve yeni eğitim öğretim yılının başlangıcı dolayısıyla yemek etkinliği düzenlendi.Etkinliğimize katılan tüm arkadaşlarımıza ve ailelerine teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz öğrencilerine yönelik alan tanıtımları gerçekleştirildi. Yapılan etkinliklerde okulumuzda mevcut olan  Elektrik-Elektronik Teknolojileri alanının  Elektronik ve Haberleşme dalında ve Plastik Teknolojileri alanının yine aynı isimli plastik teknolojileri dalında , alan öğretmenlerimiz tarafından 9. sınıfta yer alan 136 öğrencimize yönelik alan tanıtımları yapıldı.Öğrenciler  22-28 Eylül 2023 tarihleri arasında e-Okul sistemi üzerinden başvurularını yapabilecekler.Sonuçlar ise 29 Eylül tarihinde belli olacaktır.

Eyl

17/09/2023 tarihinde saat 10:30'da Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı okul aile birliği birinci toplantısı gerçekleşmiştir.Toplantımız ilçe milli eğitim müdürümüz İrfan DANIŞMAZ'ın velilerimiz ile tanışması ve yaptığı konuşma ile başlamış , daha sonrasında da Okul Müdürümüz Ramazan AKKAYA ve okul müdür yardımcımız Hasan KURTULUŞ yönetiminde devam etmiştir.

Toplantıda  okul aile birliği başkanlığına velilerimizden Kader ZÜMBÜL, Okul aile birliği başkan yardımcılığına yine velilerimizden İlhami KORKMAZ seçilmiştir. Okul aile birliği yönetim kurulu üyelerinin seçiminden sonra okul ile ilgili kararlar alınarak toplantı sona ermiştir.

Toplantımıza katılım gösteren sayın müdürümüz İrfan DANIŞMAZ başta olmak üzere tüm İdareci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı okul müdürümüz Ramazan AKKAYA 'nın   törende yaptığı konuşma ile başladı.2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının  Ülkemiz, Milletimiz, Öğrencilerimiz, Öğrenci Velilerimiz ve Öğretmenlerimize hayırlı olmasını dilerken aynı zamanda başarılarla dolu bir yıl olmasını yürekten temenni ediyoruz.

Eyl

Velilerimizin dikkatine okul formlarımızı belli olmuştur. Okul formalarımızı aşağıdaki görsellere göre  almanızı ve 11 Eylül pazartesi gününe  öğrencilerimiz için hazır hale getirmenizi rica ederiz.

Eyl

Okulumuzu yeni döneme hazırlama çalışmalarımız süratle devam ediyor

Ağu

Okulumuza MTN Plastik Tarafından Hibe Edilen Plastik Enjeksiyon Makinesi Atölyelerimizde Yerini Almıştır

Ağu

Valimiz Sn. Recep SOYTÜRK, Kaymakamımız Sn. Bayram SAĞIR, Belediye Başkanımız Sn. Mustafa ÇETİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. İfran DANIŞMAZ Okulumuzu Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulunmuşlardır.