Ara

Okulumuz Elektrik bölümü öğrencileri Şark Mensucat firmasına fabrika gezisi gerçekleştirmişlerdir. Gezi süresince öğrencilerimizle yakından ilgilenen Ümit Konuk: Mali ve İdari İşler Direktörü
Hakan Yıldırım: Proje ve Bakım Müdürü
Aytaç Sevinir: Üretim Müdür
Selçuk Yasavul: YSS ve SEÇ Müdürü
Eyüp Kepceoğlu: Üretim Uzmanı
Ferdi Çetinkaya: İdari İşler Uzmanı
Gökçen Arslan: Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı ve tüm firma çalışanlarına ayrıca geziyi düzenlemiş olan Elektrik Elektronik bölümü öğretmenlerimiz Mustafa Okcu ve Kevser Polat’a teşekkür ederiz.

Ara

Bisiklet Kulübü sorumlu öğretmeni Mustafa Okçu, Kulüp öğrecileri ile beraber bisiklet ekipmanlarının tanıtımı ve bakım etkinliğini gerçekleştirdi. Bu keyifli aktiviteyi organize eden öğretmenimize ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Öğretmenlerinden Sibel Çavuş ve öğrencilerimiz tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla pano hazırlandı. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Sevgi, emek ve özveri ile yeni nesillere yol gösteren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Mustafa Okçu koordinatörlüğünde Elektrik Bölümü öğrencilerimiz değerler eğitimi kapsamında okulda kermes düzenlediler.Kermesten gelen gelir ile "Saygı " değeri kapsamında sokak hayvanları için kulübe ve mama alarak soğuk günlerde minik dostlarımızın yanında olacaklar.Emekleri için öğretmenimize ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Kas

Tüm öğrencilerimizin birer fidanı oldu

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri Kapaklı Kaymakamlığı, Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen ‘100.Yıl Ağaçlandırma” programı kapsamında fidanlarını diktiler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

BSH firmasında kodlama ve arduino eğitimi alan öğrencilerimiz sertifikalarını aldılar.Emeği geçen firma yetkililerine ve Elektrik-Elektronik öğretmenimiz Kevser Polat'a çok teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim 1923'te büyük fedakârlıklarla kurduğumuz Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlamanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Ekm

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Semih Demiray koordinatörlüğünde düzenlenen öğrenciler arası Dart turnuvasında birinci belli oldu.Öğrencilerimiz arasında geçen keyifli mücadeleler sonucunda birinci Ömer ÇEKİÇ , İkinci ise Çağatay KOÇ olmuştur.Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Yeni haftaya başlarken İstiklal Marşı törenimizi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İrfan Danışmaz ile gerçekleştirdik.Kendilierine katılımları ve alakaları için teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Semih Demiray koordinatörlüğünde düzenlenen öğrenciler arası satranç turnuvasında birinci belli oldu.Finalde karşılaşan İbrahim Senekçi ve Barış Ablak isimli öğrencilerimiz, keyifli bir mücadele verdi ve sonucunda kazanan Barış Ablak oldu.Barış Ablak'ı tebrik eder ve  başta bu keyifli turnuvayı düzenleyen öğretmenimiz Semih Demiray olmak üzere turnuvamımıza katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde ''13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü'' kapsamında toplumda afet farkındalık kültürünü oluşturmak ve afetlere dirençli toplumlar meydana getirmek amacıyla 13 Ekim 2023 Cuma günü ilimizdeki tüm okullarımızda (ilk-orta-Lise) öğrenci, öğretmen, çalışan ve velilerimize "Afet Farkındalık Eğitimi" verilmesi planlanmıştır. Eğitim ile ilgili bilgilere aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Mustafa OKÇU başkanlığında Bisiklet Kulübü Kuruldu. Kulüp üyesi öğrenciler ile beraber stant açılıp bilgi verildi ve  üye alımları yapıldı. En kısa sürede Kulüp etkinlikleri Mustafa Hocamız başkanlığında gerçekleştirilecektir.