T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TEKİRDAĞ / KAPAKLI - Türk Metal-Sendikası Pevrul Kavlak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Okulumuzda Masa Tenisi turnuvası yapıldı. Kıyasıya geçen mücadelelerin ardından turnuva birincisi 9-A ELK. öğrencisi Mehmet Emin YÜCEL , turnuva ikincisi ise 9-A PLS. öğrencisi Yavuz Selim GEYİK oldu. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz. Turnuvayı koordine eden beden eğitimi öğretmenimiz Semih DEMİRAY'a ve turnuvaya katılım gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojisi ve Plastik Teknolojisi öğrencileri ile beraber Göncay Plastik Firmasına gezi düzenledik. Öğrencilerimiz bu gezi ile beraber kendi alanlarına ait çalışma ortamlarını gözlemleyerek iş süreçleri ile ilgili bilgi sahibi oldular . Gezi süresince bizimle yakından ilgilenen Sayın Levent Göncay ‘a, Sayın Gürcan Arıcı ‘ya ve tüm yönetici ve çalışanlara emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Nis

Toplantıya tüm velilerin katılm göstermesini rica ederiz.

Nis

Okulumuzun Plastik Teknolojisi ile Elektrik Elektronik Teknolojileri bölümleri atölyelerinin açılışı gerçekleşmiştir . Programa katılan Kaymakamımız Sayın Mustafa Gürdal ‘a , Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Nihat Toprak’a , İlçe Milli Eğitiim Müdürümüz Sayın Halil Vardı’ya , Türk Metal Sendikası yetkililerine ve tüm firma yetkililerine şükranlarımızı sunarız.

Nis

Okulumuzda "Güvenli İnternet Kullanımı ve Siber Zorbalık" konulu pano hazırlandı ve video izletildi.

Mrt

Okulumuzda sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Heyecanlı ve bir o kadar da keyifli geçen yarışmanın ardından kazanan 9/A Plastik sınıfı öğrencileri oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder , yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü konulu pano hazırlandı. Panonun hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun Plastik Teknolojisi öğrencileri BSH firmasında kodlama ve arduino eğitimi aldılar. Emeği geçen firma yetkililerine ve Plastik Bölümü öğretmenimiz Gizem Cucibuga'ya çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzdaki tüm personellere İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü İSG uzmanı tarafından iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.Bu değerli eğitim için uzmanımıza teşekkür ediyoruz

Mrt

Sınıflarımızda "Milli Muharip Uçağımız KAAN " adlı videoyu, yerli ve milli gururumuza ortak olmak amacıyla öğrencilerimizle izledik.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.Okulumuzun tüm alanlarında çalan acil durum zil sesi ile “Çök, Kapan, Tutun” hareketi yapılarak zil sesinin bitmesi beklendi. Zil sesinin bitmesinin ardından yapılan duyuruyla öğrencilerimiz, öğretmenlerinin yönlendirmeleriyle tek sıra halinde bulundukları alanlardaki tahliye planını izleyerek, binayı terk edip toplanma alanlarına ulaştı.

Mrt

Okulumuzun Psikolojik Danışmanı Duygu Dursun, öğrencilerimize "Meslek seçimi, ilgi ve yetenek " konularında seminer verdi.Kendisine bu yararlı ve keyifli etkinlik için teşekkür ederiz.